onsdag den 3. juni 2015

BLÅJeg fotograferede min søster i weekenden, hvilket ovenstående billeder er en del af resultatet på. Derudover er det pludselig blevet juni og alt er bare godt fortiden. I morgen får jeg læseferie, og det eneste jeg skal op i er en enkelt årsprøve. Det betyder heldigvis bare masser af tid til fotografering, rulleskøjteture og masser af hyggelige oplevelser. Forresten har jeg og lagt disse billeder og flere til op på min Facebook side og portfolio.

3 kommentarer:

 1. Hej Annika. Det er længe siden jeg har fundet en blog, som har fanget min interesse så meget som din blog har. Jeg er helt vild med dine billeder, du er sørme dygtig, og den måde du udvælger og sammensætter billederne i farver til hvert indlæg. Specielt dette indlæg, synes jeg portrætterne er super flotte og lyset er virkelig smukt! Glæder mig til at følge med fremover. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Sissel, tusind mange tak for de søde ord, det er jeg virkelig glad for at du synes! Tak fordi du følger med, mange kram

   Slet
 2. Hej Annika. Har du en hvid baggrund du sætter op, når du tager portrætfotos? Hvis det er, hvor har du så købt den henne? Overvejer nemlig at købe en fra eBay, som endda er meget billig! http://www.ebay.com/itm/6x9-2FT-White-Studio-Photo-Photography-Muslin-Cotton-Background-Backdrop-Screen-/361301281140?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item541f3c0974 :-)

  SvarSlet